Medlemsbrev Februari-17

Mountain View

Mountain View

Sista helgen i februari, söndag. Det är strålande vinterväder och kameran åker fram. Fotograferar den vinterbonade klubbstugan och vyn över rangen.
Det är såna här dagar som vintern verkligen visar sig från sin bästa sida!

Ja, så var det faktiskt, idag tisdag den 28 februari är det lite annorlunda. Det töar för fullt och det gröna börjar visa sig på banan. Vad klimatet svänger snabbt! Skickar en hälsning till alla er tappra skidåkare som kämpar i Vasaloppsspåret den här veckan!

Den senaste månaden har styrelse, arbetsgrupp och kommittéer arbetat fram en modell för klubben att bygga sin verksamhet på. I samband med det organiseras och specificeras också arbetsuppgifterna i de olika arbetsområdena dvs organisationen struktureras upp och arbetsuppgifterna blir tydliga. Arbetet fortgår fortfarande och beräknas vara klart att presenteras till årsmötet den 26 Mars.
TBGK:s årsmöte är i klubbstugan och som sagt söndagen den 26 Mars med start kl. 14. Välkomna allihopa! Vi får trängas, men finns det hjärterum finns det stjärterum och lite fika förstås. Öppna kalendern och skriv in datumet.

Preliminärt är säsongens tävlingskalender planerad, liksom datum för grillgolf med scramble på fredagar och arbetsdagar. I mitten på Mars kommer kalendern att läggas upp på hemsidan. Då finns det också möjlighet för er som visat intresse för att delta med ideella krafter i köket att spana in dagar som passar och maila dessa till kansliet. Intresselista kommer även att sättas upp på årsmötet.
På förslag från medlemmar att ha hålvärdar under säsongen svingar klubben klubban för detta. De som känner för att ansvara för skötsel av ett hål kan maila kansliet och meddela intresse samt vilket hål som är intressant. Intresselista kommer även att sättas upp på årsmötet. Mail till kansliet är som vanligt [email protected]

Arbetet med carporten för golfbilarna fortskrider. I dagsläget står de tre golfbilarna där skyddade under tak. Sidor ska spikas upp, sedan är det målning som gäller när vädret tillåter. Flytten av golfbilarna från maskinhallen har genererat stor tillgång till arbetsyta, vilket är behövligt i maskinhallen. Dessutom fortskrider utökningen av 9: ans damm och är beräknad att vara klar inom snar framtid.

Ja, det finns mycket roligt att se framemot när säsongen närmar sig. Redan den 20 Maj är det Golfens Dag över hela Sverige. Så även på Tällbergsbyarnas GK. Då blir det gemensam upptakt med golf, aktiviteter, prova på golf, mat och dryck. Så boka in den dagen redan nu!!!

Med önskan om ett skönt och avkopplande sportlov!!

/Styrelsen/arbetsgrupp/kommittéer.