Medlemsbrev Januari-18

Årets första medlemsbrev skrivs under en härlig och vacker januarimorgon med mycket snö utanför fönstret. Just nu känns det avlägset tills det är dags att putsa klubborna och öva på svingen inför den första rundan. Men som ni alla vet så flyger tiden iväg och snart står vi där och kliar oss i huvudet när bollarna far i de mest oplanerade riktningarna eller som det ibland inträffar att de far som man har tänkt…!!

Det är med nyfikna ögon och tillförsikt som styrelsen ser på golfsäsongen 2018. Arbetet med den ekonomiska situationen fortsätter liksom planering av aktiviteter, banarbete och serveringsverksamhet.
En glädjande nyhet är samarbetet med Leksands GK och deras nya pro Patrik Tegnér. Patrik kommer att ansvara för bl.a. juniorträningen på TBGK. En närmare presentation av honom kommer i februaris månadsbrev.
Under februari är det också träff med SGF:s bankonsulent, Carl Johan Lönnberg, för säsongsplanering av banans skötsel. Fokus på banan under säsongen är att kvalitén på greenerna ska förbättras samt att återställa och förbättra naturområdet runt klubbstuga/parkeringsområde.
Kansli- och serveringsverksamheten är i planeringsstadiet.
Valberedningen är igång med sitt arbete inför kommande årsmöte som går av stapeln söndagen den 18 Mars. Känner ni intresse för att engagera er i Tällbergsbyarnas GK så hör av er till valberedarna. Mailadress och telefonnummer finns under fliken ”kontaktuppgifter”. Alla krafter är välkomna!

Ja, det var några axplock om vad som är på gång just nu. Ha nu en skön vinterdag och kom ihåg att boka in den 18 Mars i almanackan för vårens årsmöte.

/Styrelsen TBGK