Medlemsbrev Mars -18

Mars-2018

Hoppas ni alla har haft en skön och avkopplande påsk! (utan influensa eller förkylningar kanske ska tilläggas…). Sedan vårdagjämningen har det varit strålande sol, blå himmel och ett tjockt snötäcke över golfbanan. En vackrare vårvinter går nog inte att uppleva!

Styrelsen jobbar vidare. Planering inför säsongen fortsätter, härnäst på tur är årsmötet den 15 April kl.14. I år träffas vi på First Hotell (Gyllene Hornet). Årsredovisningar för förening och aktiebolag, valberedningens förslag, inkomna motioner samt förslag från styrelsen finns tillgängliga att beställa via TBGK:s mail, [email protected], från och med söndagen den 8 april.

Personalplanering för arbete på banan i sommar fortsätter. Juniorer i TBGK har visat intresse för att arbeta på klubben i sommar vilket är roligt och glädjande! Mer information kommer när detta är klart. Klubbens nya banarbetare, Tommy Hammarström, har under mars månad varit på en 12 dagars grundutbildning i banskötsel, arrangerad av SGF. Hålvärdar och uppgifter för dessa finns nu som förslag att ses över för att klubbas i styrelsen. Det kommer att presenteras i nästa månads medlemsbrev. Är ni intresserade av att engagera er som hålvärd tillsammans med andra så hör av er till Anders Gunsarfs (se flik, kontaktuppgifter). Planering för servering, öppettider och personal påbörjas i slutet av April.

Här kommer också ett TACK från styrelsen till alla ni som betalat in årsavgiften enligt det som är beslutat, under den tidiga delen av året! Det underlättar verkligen planering och inbetalning av den årliga avgiften till Golfförbundet och GIT. Samtidigt vill styrelsen också skicka med en vänlig påminnelse till er andra om att betala in.

Ha nu en trevlig vecka och njut av livet!

/Styrelsen TBGK