Medlemsbrev januari 2019

Hej medlem

Boka in 26:e januari kl 15 så har du chansen att insupa lite golfatmosfär genom att träffa likasinnade på medlemsmöte. Förutom förmodade golfanekdoter hade vi även tänkt att planera kommande säsong så att genomförande med bemanning och skötsel av bana blir tillfyllest. Vi behöver även hitta lite ledig hjärnkapacitet så att vi säkrar en fungerande styrelse.

Passa också på att boka den 17/3 då det blir årsmöte. Mer information kommer om det längre fram.

Fakturor för medlemsavgift beräknas nå dig under slutet av januari. Var god observera att fakturan kommer per e-post om du har angivit en sådan, annars kommer den i ett vanligt hederligt brev. Glädjande nog kan vi säga att vi inte behöver höja medlemsavgifterna för denna säsong, då ekonomin är under kontroll. Detta beror till viss del på att det gick åt lite mindre förbrukningsmaterial under den förra varma sommaren, samt tack vare genomtänkta investeringar. Ingen ko på isen alltså (hur säger man det på golfspråk?: Ingen mua i det frusna vattenhindret(?)).

När du ändå är inne på hemsidan för att läsa detta medlemsbrev, så kan du passa på att kika på hur den ser ut just nu efter en del ändringar. Tanken är att det ska framgå att Tällbergs gk bjuder på avkopplande golfupplevelse i dalamiljö och hur man kan omsätta det i praktiken. För den gäst eller blivande medlem som uppfattar budskapet att det här är en lockande bana, behöver det sedan bli lättare att hitta vilka produkter som vi saluför och vad de kostar. En del förändringar är gjorda och en del återstår alltså. Säg gärna vad du tycker. Hemsidan är för övrigt en rätt så viktig del i marknadsföringen då många numera har en fäbless för den digitala världen och hittar det de söker där. Gissa vad som hamnar högst om man googlar på ”avkopplande golfupplevelse i dalamiljö”? Tallbarggk.com naturligtvis !

Styrelsen, genom Johan Vestlund