Medlemsbrev september 2019

Hej medlemmar i Tällbergsbyarnas golfklubb.

Städdag och höstårsmöte: Reservera tid i kalendern den 12/10 kl 9 – cirka 15 för en dag på golfbanan där vi städar på förmiddagen, Johnny bjuder på något gott mitt på dagen och sedan har vi höstårsmöte i klubbstugan. Du är välkommen på de delar du kan delta på, och självklart är det uppskattat om du är med hela dagen.

Vill du behålla eller utveckla formen i vinter? Vi har lyckats förhandla förmånliga erbjudanden till våra medlemmar på gymmet ”På G” i Leksand. Det handlar om värden mellan 600 och 1800 beroende på vad som passar dig. De kan även erbjuda gruppträning om vi blir tillräckligt många golfare. På G är med i Klubbsverigesamarbetet, där möjlighet finns att träna på 225 andra gym på 176 orter i hela Sverige. Bra att vara i form till nästa säsong(, men kom ihåg att tagga ner några klubbor när du har får mer kraft bakom slagen). Läs mer

Förenkla betalningar är något klubben jobbar vidare med. Omsättningen på rangen ökade när det blev möjligt att betala med kort. Det är fullt logiskt; folk kommer dit på kvällen när klubbstugan är stängd. Blip så har man bollar. Vi ska även se om det är möjligt att börja utnyttja GIT på detta vis för greenfeespelare. Git har haft en del betatester i produktion som vi inte saknar att vi inte var med på, men nu börjar tekniken vara mogen.

Att utveckla kommittéer tror vi kan vara en framgångsfaktor: Om man lägger befogenhet och ansvar på funktioner och inte på personer, så kan de som är engagerade lättare ta hand om de frågor som kommer upp

Kommittén Framtidsgruppen hade möte för några veckor sedan som resulterade i flera förslag för styrelsen att bita i. Diskussionen skedde under lättsamma former och denna gång försökte vi utvärdera årets säsong. Vi jobbar efter mottot att en bra idé är en bra idé oavsett var den kommer ifrån och kan tänka oss att ha gäster med på våra kommande möten.